MEET CHOICE · Meet Choice
Account နှင့် ဒေတာ ဖျက်ရန်
App မရှိသေးသည့်အခါလည်း ဤစာမျက်နှာမှ account ဖျက်နိုင်သည်။ သင့် identity ကို ကာကွယ်ရန် email နှင့် password ဖြင့် အရင်ဝင်ရောက်ရမည်။
Account ကို ရက် ၃၀ ကြာ ဖျက်ရန်စီစဉ်ထားမည်။ ထိုကာလအတွင်း Login ပြန်ဝင်ပြီး ဖျက်သိမ်းမှုကို ပယ်ဖျက်ကာ Account ကို ပြန်လည်ရယူနိုင်သည်။ သတ်မှတ်နေ့ကျော်လျှင် Profile၊ Post၊ Comment၊ Project၊ Review၊ Chat/Support စကားဝိုင်း၊ payment submission နှင့် upload ဖိုင်များကို အပြီးဖျက်ပါမည်။ Backup များသည် Privacy Policy တွင်ဖော်ပြထားသည့် retention ကာလအတိုင်း ပျောက်မည်။ ဥပဒေအရ ထိန်းသိမ်းရန်လိုသော အနည်းဆုံး record ကိုသာ သီးခြားကန့်သတ်ထားနိုင်သည်။